Kokosmakroner med chokoladebund

Ah, kokosmakroner med chokoladebund! Nostalgien står og tripper, når tankerne falder på disse små herligheder, der var fast indslag, når aftenkaffen blev serveret hos farmor og farfar. Selvom de er små mundfulde af himlen, er kokosmakroner ret enkle og hurtige at lave. Og du kan helt sikkert imponere dine gæster eller familien med dine hjemmelavede kokosmakroner!

Opskrift: Den lækreste nougatstang
 

Kokosmakroner med chokoladebund

25-30 stk.

Det skal du bruge til kokosmakroner:
• 250 g kokosmel
• 250 g sukker
• 4 æggehvider
• 150 g mørk chokolade

Hjemlig hygge: Sådan laver du din egen hjemmespa

Sådan laver du kokosmakroner:

  1. Rør kokosmel og sukker i æggehviderne. Fordel dejen i små toppe med to teskeer på en bageplade. Bag derefter dine kokosmakroner ved 160° i 35-40 minutter, til de er gyldne.
  2. Lad kokosmakronerne afkøle på en rist. Smelt chokoladen over vandbad, og dyp de afkølede kokosmakroner i chokoladen, og tør den overskydende chokolade af kokosmakronerne
  3. Lad dem tørre med bunden i vejret.
  4. Opbevar kokosmakronerne i en lufttæt beholder.
  5. Server dine hjemmelavede kokosmakroner som lidt sødt til aftenkaffen efter en god middag.

DIY: Pynt op med søde mosbolde