Squashkage med valnødder

Det skal du bruge: 
Squashkage:
3 æg
2 dl sukker
2½ dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
2 tsk. stødt kanel
2 tsk. stødt kardemomme
50 g valnøddekerner
50 g mørk chokolade
250 g squash
1 usprøjtet citron
1 dl vindruekerneolie
Topping:
175 g flødeost naturel
1 dl græsk yoghurt 10 %
½ dl flormelis

Opskriften er til 8 personer.

Sådan laver du squashkage med valnødder

  1. Pisk æg og sukker luftigt.
  2. Si hvedemel, bagepulver, salt, kanel og kardemomme i æggemassen. 
  3. Hak valnødder og chokolade groft, og vend det i dejen.
  4. Riv squashen og skallen af citronen, og pres saften af citronen.
  5. Vend squash, revet citronskal, halvdelen af citronsaften og olien i dejen.
  6. Hæld dejen i en firkantet form, der måler ca. 24 x 24 cm, beklædt med bagepapir.
  7. Bag kagen i ovnen ved 200° i ca. 35 minutter. 
  8. Lad den afkøle helt.

Sådan laver du topping

  1. Pisk flødeost, græsk yoghurt, flormelis og resten af citronsaften sammen.
  2. Fordel cremen over den afkølede kage med en paletkniv.
  3. Riv evt. lidt citronskal over.
  4. Skær kagen ud i firkanter,og servér.