Det skal du bruge:
Squashkage:
3 æg
2 dl sukker
2½ dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
2 tsk. stødt kanel
2 tsk. stødt kardemomme
50 g valnøddekerner
50 g mørk chokolade
250 g squash
1 usprøjtet citron
1 dl vindruekerneolie
Topping:
175 g flødeost naturel
1 dl græsk yoghurt 10 %
½ dl flormelis
Opskriften er til 8 personer.
Sådan laver du squashkage med valnødder
- Pisk æg og sukker luftigt.
- Si hvedemel, bagepulver, salt, kanel og kardemomme i æggemassen.
- Hak valnødder og chokolade groft, og vend det i dejen.
- Riv squashen og skallen af citronen, og pres saften af citronen.
- Vend squash, revet citronskal, halvdelen af citronsaften og olien i dejen.
- Hæld dejen i en firkantet form, der måler ca. 24 x 24 cm, beklædt med bagepapir.
- Bag kagen i ovnen ved 200° i ca. 35 minutter.
- Lad den afkøle helt.
Sådan laver du topping
- Pisk flødeost, græsk yoghurt, flormelis og resten af citronsaften sammen.
- Fordel cremen over den afkølede kage med en paletkniv.
- Riv evt. lidt citronskal over.
- Skær kagen ud i firkanter,og servér.