![Tomater med løg i glas](https://imgix.isabellas.dk/2023-07-27/fermenterede_tomater.jpg?ixlib=vue-2.9.1&auto=format&ar=1%3A1&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5)
Grønt
6 personer
MENU
Forret:
Krabbekløer med citron og hjemmelavet mayonnais
Hovedret:
Landkylling på grill
Kartoffelspyd med grillolie
Grillede grøntsage
Dessert:
Jordbærtoast med grillet nektarin og i
2 courgetter
3 fennikler
1 bundt asparges
1 bundt forårsløg
250 g daddeltomater
1 lille bundt kørvel
1 lille bundt basilikum
1 lille bundt bredbladet persille
100 g gedeost
Skær courgetter og fennikler i skiver. Pensl dem med grillolien, og grill dem 4-5 minutter på hver side. Grill forårsløgene 1-2 minutter på hver side, og giv dine asparges 3 minutter på hver side. Halver tomaterne, og bland dem med de grillede grøntsager. Hak krydderurterne, og vend dem med de grillede grøntsager. Smuldr gedeosten udover.