Tilbehør

Ovnbagt hokkaido - sådan laver du græskar i ovn

Servér ovnbagt hokkaido-græskar som tilbehør til dine efterårsretter. Det smager super skønt og er nemt at lave! Her får du opskriften.
1.10.2022 Februar, 2020 - af Anna Hedegaard. Foto: Jakob Valling/valling.com.
Ovnbagt hokkaido græskar - opskrift

Det skal du bruge

  • Hokkaido
  • Olivenolie
  • Frisk timian og rosmarin
  • Salt og peber
  • Revet ost, f.eks. vesterhavsost eller parmesan efter smag
  • Citronskal af 1 usprøjtet citron

Hvis du er træt af altid at spise kartofler, ris, pasta eller salat til din aftensmad, så prøv i stedet denne opskrift på ovnbagt hokkaido-græskar. De tsmager skønt, er nemt at lave, og så fungerer det rigtig fint som tilbehør til dine kødretter. 

Ovnbagt hokkaido

Sådan gør du

  1. Tag et lille hokkaidogræskar, vask det, og skær det over på midten. Tøm det for kerner, og skær skiver med skræl på i ca. 1 cm's tykkelse.

  2. Læg dem på en bradepande med bagepapir, og smør dem godt med olivenolie.

  3. Hak frisk timian og rosmarin i små stykker, og drys over. Giv græskarskiverne godt med salt og peber og til slut en gang revet ost og citronskal.

  4. Bag dem i ovnen ved 200º i ca. 30 minutter. Super tilbehør til kød.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.