Aftensmad

Pandekager med svampestuvning

Og grøn salat med sennepsvinaigrette
af Marie Melchior 5.03.2009 Foto: Jes Buusmann

Til 6 personer

• 1 løg
• 1 spsk. smør
• 100 g østershatte
• 250 g markchampignoner
• 2½ dl piskefløde
• Saften af ½ citron
• Salt og peber
• 1 bundt bredbladet persille
• 6 færdigbagte madpandekager

Tilbehør: Grøn salat med sennepsvinaigrette

Pil og hak løget, og sauter det i smør på en varm pande. Tag endnu en pande, og brun østershattene. Hæld eventuel væde fra, og læg svampene på en tallerken, og brun champignonerne. Undgå at røre for meget, da svampene så afgiver meget væde og bliver kogt i stedet for stegt. Hæld svampene over på panden med løg, og kog ind med fløde og saften af ½ citron. Smag til med salt og peber. Skyl persillen, og hak den fint. Bland persillen i svampestuvningen. Hvis pandekagerne er kolde, kan du varme dem et par minutter på hver side på en varm pande. Anret svampestuvningen på pandekagerne. Server som forret eller frokostret.

Læs også: Pandekager med fyld - 6 lækre opskrifter