10 grill-opskrifter

Udnyt det danske sommervejr, når det viser sig fra sin bedste side, og flyt dine måltider ud under åben himmel. Familiens store kuglegrill kan nemlig bruges til meget andet end de vanlige grillpølser med brød, og det nyder vi til fulde, så snart kalenderen viser maj måned. Har du imidlertid svært ved at få madfantasien til at række, så se med her, hvor vi giver dig 10 nye grill-favoritter og et par hotte grill-tips!

Hotte grilltips

Optænding
Tænd op i god tid, så kullene er ordentligt varme, inden de hældes i grillen. Kullene er klar, når de er dækket af grå aske. Brug en grillstarter med lugtfrie optændingsblokke – undgå optændingsvæske, det lugter skrækkeligt!

Rist risten
Brug helst ikke for meget tid på at rengøre din grill, og brug aldrig sæbe eller kemikalier, for så brænder kødet meget nemt på. Rens i stedet risten ved først at opvarme den og dernæst rense den med en stålbørste.

FÅ FLERE GRILLTIPS- OG IDÉER MED ISABELLAS!

Smagen af grill er lig med smagen af lune danske sommeraftener, og har du en grill, er det kun fantasien, der sætter grænser for aftenens menu. I virkeligheden kan alle dagens måltider nemlig tilberedes over grillens hotte flammer. 

10 grill-favoritter: