Aftensmad

Grydestegt svinemørbrad

Saftig svinemørbrad i gryde med tomat, hvidløg og krydret spansk pølse.
af Redaktionen 8.08.2008
Grydestegt svinemørbrad

Ingredienser til grydestegt svinemørbrad

2 svinemørbrad
1 dl hvedemel
Salt og friskkværnet peber
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk smør
1 spsk olivenolie
1 lille dåse tomatkoncentrat (2-3 spsk)
1 spsk tørret oregano
200 g små krydrede chorizopølser
250 g frosne perleløg
½ l piskefløde
4 spsk hakkede cornichoner
4 spsk sorte oliven
pynt: Frisk oregano

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvis du kunne lide denne opskrift med svinemørbrad, så skulle du også prøve svinemørbrad på grillspyd

Fremgangsmåde til svinemørbrad

Puds begge dine svinemørbrad fri for sener, og skær dem i skiver som til mørbradbøffer.

Bank dem lidt flade med en knyttet hånd. Vend mørbradskiverne i mel krydret med salt og peber. Hak løg og hvidløg fint. Smelt smør og olivenolie i en stegegryde, og brun løg og hvidløg sammen med kødskiverne. Tilsæt tomatkoncentrat og oregano. Hæld pølserog perleløg ved, og vend det hele sammen.

Steg i nogle minutter, og tilsæt fløde. Læg låg på, og lad det hele simre i 20 minutter. Lige inden servering: Tilsæt hakkede cornichoner og sorte oliven.

Pynt med frisk oregano. Server med brød og eventuelt kogte ris.