Lækker grillet sommermenu

Alle opskrifter er til seks personer.

Menu:

Aperitif med pink grape drik og sojamandler
Velkomstdrink og snack
Pink grape med vodka og lime sojamandler

Jomfruhummer med persillepesto
Forret
Jomfruhummer med persillepesto

Lammefilet i rosmarinmarinade
Hovedret

Lammefilet i rosmarinmarinade med bagte kartofler og grøntsagspakker

Ferskner med honning-fromagefrais og hindbær
Dessert

Grillede ferskner med honningfromagefrais og hindbær

PRAKTISK TIDSPLAN

  • Tænd grillen, imens I nyder drinken
  • Når grillen er hed, kan du lægge kartoffelpakkerne på ude i kanten, da de skal have længst tid
  • Herefter griller du forretten
  • Mens den spises, rykker du kartoffelpakkerne ud midt på grillen sammen med grøntsagspakkerne
  • Når kødet skal grilles, rykker du pakkerne ud til siderne igen
  • Vent med at grille desserten, til hovedretten er spist