Påsken står for døren, og mange søger inspiration til en god påskefrokost-menu, der kan erstatte de traditionelle retter med en nyfortolkning. Vi giver dig vores bud på en delikat påskefrokost, som både er elegant og fyldt med livsglæde og overskud. Alle opskrifterne er til fire personer og indeholder blandt andet lam, som er klassisk gæstemad til påske, tilsat nye smage og lækkert tilbehør!
Læs også: Sådan udbener du en lammekølle
Påskefrokost-menuen:
- Byd gæsterne velkommen med en saltet snack bestående af hasselnødder. Ikke nok med, at det er sundt, så tager det også kun 5 minutter at lave.
- Bliv inspireret af det italienske køkken, og servér en frisk ravioli til forret med krydderurter, ricotta, ærter og parmasan.
- Lam hører påsken til, og det skal der selvfølgelig serveres til hovedret. Den stegte lammefilet er vendt i rosmarin, og serveres med morkler, majroer, spinatsalat og grønne asparges.
- Citron er en rigtig forårsbebuder, og egner sig perfekt i desserter. De små italienskinspirerede mandelkager er pyntet med brændt marengs og lime, og afslutter din påskefrokost menu på bedste vis.
FÅ MERE INSPIRATION TIL HUSET, HAVEN OG MADEN MED ISABELLAS!
Pynt til påske
Giv din påskefrokost-menu et delikat strejf. Pynt dit påskebord med nogle af forårets fine blomster, og erstat de skrigende pangfarver og gamle påskeharer med flot pynt i bløde pasteller. Sammen med den flotte anretning af din påskefrokost-menu giver det dine gæster den ultimative påskefølelse!
Inspiration: Dæk et kreativt påskebord
Find opskrifterne på påskemenuen i galleriet nedenfor, og få inspiration til, hvordan du kan anrette din påskemad og pynte bordet i flotte pastelfarver:
Få inspiration til en delikat påskemenu


Lam er mørt, saftigt og smager godt og egner sig til at komme på
bordet både til påske og ved andre højtider. Få opskriften på stegt lammefilet her.


Nødder er sunde og giver ny energi. Lav en supersnack med
hasselnødder, som det kun tager 5 minutter at lave. Få opskriften på snack med sojaristende hasselnødder her.


Basilikum er efter persille den mest brugte
krydderurt. Brug den generøst og friskplukket i denne olie, som skal trække ½
time inden brug. Få opskriften på basilikumolie her.


Grønne asparges er appetitlige og en rigtig
forårsbebuder. Sæsonen for asparges er kort, så nyd dem! Få opskriften på en salat med spinatsalat med asparges her.


Ravioli er ikke svære at lave. Her med
krydderurter, ricotta, ærter, parmesan og brunet smør. Få opskriften på ravioli her.


Stegt lammefilet med rosmarin, morkler og majroer samt spinatsalat med grønne asparges. Det rosafarvede kød og den grønne salat skaber en flot farvekombination. Få opskriften på stegt lammefilet her.


Gør dagen festligere med blomster på bordet og i borddekorationen. Vælg lyse, sarte
farver til den delikate menu. Få opskriften på en forårs- eller påskemenu her.


Prikke over i’et til enhver gæstemenu er personlige bordkort. Det pynter og er med til at skabe en god stemning. Få opskriften på en forårs- eller påskemenu her.


Afslut med en skøn dessert - små mandelkager med citron, brændt
italiensk marengs og lime. Få opskriften på de små citro mandelkager her.