Påske-menu med lam

Påsken står for døren, og mange søger inspiration til en god påskefrokost-menu, der kan erstatte de traditionelle retter med en nyfortolkning. Vi giver dig vores bud på en delikat påskefrokost, som både er elegant og fyldt med livsglæde og overskud. Alle opskrifterne er til fire personer og indeholder blandt andet lam, som er klassisk gæstemad til påske, tilsat nye smage og lækkert tilbehør!

Læs også: Sådan udbener du en lammekølle

Påskefrokost-menuen:

  • Byd gæsterne velkommen med en saltet snack bestående af hasselnødder. Ikke nok med, at det er sundt, så tager det også kun 5 minutter at lave. 
  • Bliv inspireret af det italienske køkken, og servér en frisk ravioli til forret med krydderurter, ricotta, ærter og parmasan.
  • Lam hører påsken til, og det skal der selvfølgelig serveres til hovedret. Den stegte lammefilet er vendt i rosmarin, og serveres med morkler, majroer, spinatsalat og grønne asparges.
  • Citron er en rigtig forårsbebuder, og egner sig perfekt i desserter. De små italienskinspirerede mandelkager er pyntet med brændt marengs og lime, og afslutter din påskefrokost menu på bedste vis. 

FÅ MERE INSPIRATION TIL HUSET, HAVEN OG MADEN MED ISABELLAS!

Pynt til påske

Giv din påskefrokost-menu et delikat strejf. Pynt dit påskebord med nogle af forårets fine blomster, og erstat de skrigende pangfarver og gamle påskeharer med flot pynt i bløde pasteller. Sammen med den flotte anretning af din påskefrokost-menu giver det dine gæster den ultimative påskefølelse!

Inspiration: Dæk et kreativt påskebord

Find opskrifterne på påskemenuen i galleriet nedenfor, og få inspiration til, hvordan du kan anrette din påskemad og pynte bordet i flotte pastelfarver: