Aftensmad
Aftensmad
Spicy kylling
Denne ret skal nok give dig varmen, når kulden bider udenfor.
af Anna Hedegaard
9.12.2008
Foto: Jakob Valling
- 6 hele kyllingelår
- 2 løg
- 1 spsk olie
- 3 fed hvidløg
- 2 friske chili
- 2 tsk gurkemeje
- 50 g kokosmel
- 2 stilke citrongræs (kun det hvide)
- 4 limeblade
- 2 tsk stødt koriander
- 2 tsk stødt spidskommen
- 5 dl kokosmælk
- 400 g nudler
- 4 forårsløg
- 1 rød peber
- Salt og peber
Del lårene i over- og underlår. Pil løgene, og skær dem i skiver. Svits løgene i en gryde med olie. Hak hvidløgene. Rens chilierne for kerner og stilk, og hak dem. Når løgene er bløde, tilsættes hvidløg, chili, gurkemeje og kokosmel. Lad det simre i 2 minutter.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Skyl citrongræs og limeblade, og hak citrongræsset. Tilsæt koriander, spidskommen, citrongræs, limeblade og kokosmælk. Læg kyllingestykkerne i gryden, og lad det hele simre under låg i cirka 40 minutter. Kog nudlerne (se opskrift på pakken). Rens forårsløg og peberfrugt, snit dem fint, og vend dem i nudlerne. Smag til med salt og peber. Server straks med kyllingen.