Desserter og kager

6 opskrifter med koldskål

Koldskål er ikke bare koldskål. Du kan variere den friske dessert uendeligt med sæsonens frugt og bær. Prøv fx at servere den som en sommerlet skum eller forklædt som cheesecake.
Nanna Louise Post Larsen / Foto: Line Falck 17.06.2020
Koldskål

Hjemmelavet koldskål toppet med knas og søde bær er indbegrebet af dansk sommer, og den syrlige dessert er heldigvis både nem og hurtig at mikse sammen. Er du imidlertid ved at gå kold i den klassiske vaniljeprikkede variant med kammerjunkere, så tag et kig her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Æbletærte med mandelcreme

Vi er vilde med koldskål, og den udødelige vaniljeklassiker går bare aldrig af mode! Men sommeren varer længe, og skal der serveres hjemmelavet koldskål, hver gang solen viser sig fra sin gavmilde side, så skal der noget smagsfornyelse til!

Derfor har vi taget den friske dessert under kærlig behandling og forvandlet den til 6 helt nye desserterfavoritter, som vil give dine gæster en sommerlig smagsoverraskelse!

Prøv også: Rabarbercrumble

KOLDSKÅLSKAGE MED KAMMERJUNKEBUND

Den klassiske koldskål kan tvistes og få karakter af en helt ny sommerdessert. Server den højtelskede koldskål som en islagkage med en sprød bund af kammerjunkere. Få opskriften her!

Hjemmelavet koldskål - uden æg

Koldskål smager i den grad af sommer. Prøv denne delikate opskrift på hjemmelavet koldskål derhjemme, og så er den helt uden æg. Få opskriften her!

KOLDSKÅL-CHEESECAKE MED JORDBÆR

Har du en sød trang til cheesecake eller koldskål? Så se med her, hvor vi har lavet en ny sommerfavorit, hvor de to godter forenes i et sandt smagshit. Få opskriften her!

KOLDSKÅLSSKUM – EN FORTRYLLENDE SOMMERDESSERT

Koldskål er en lækker dessert, der hører sommermånederne til. Nyd denne koldskålsskum under åben himmelstrøg på de varme sommerdage. Få opskriften her!

KOLDSKÅL MED LIME OG HONNINGRISTET HAVRE

Få opskriften her!

FRISK OG CREMET KOLDSKÅL-KAGE

Sommerens bedste kage er den her koldskål-kage med frisk koldskål-mousse, knasende kiksebund og de smukkeste syrener. Få opskriften her!

Lyst til flere sommerdesserter?

Servér denne overdådige islagkage for dine gæster, den er fyldt med vanilje, hindbærd, jordbær kys og blomster. Få opskriften her!