Brombær: 9 lækre desserter

Brombær er sommerens søde overraskelse og til stor glæde for mange dessert-elskere, der også elsker bær i desserter. Ikke alene er brombær sommerens smukkeste bær - det mørke brombær smager også guddommeligt i desserter som tærter, muffins og ikke mindst marmelade.

Fra august måned kan du plukke brombær i landets skove, og du kan trygt tage dem med hjem til at trylle med i dine yndlingsdesserter.

Læs også: 10 søde sommerlagkager!
 

Brombær i bagværk

Brombær kan med sin mørke smag og udseende løfte ethvert bagværk til nye højder. Prøv at bytte blåbær ud med brombær, næste gang du bager muffins, og du får de mest vidunderlige brombær-muffins til kaffen.
Du kan også kaste dig ud i en større udfordring, og prøve en ekstravagant brombær-is. Blend dine brombær sammen med mælk, sukker og fløde, frys blandingen og kom den ovenpå den mest fortryllende mandel-lakrids bund, og du får en dessert, som dine gæster sent glemmer.

Vild med brombær: Få 5 opskrifter på sommer-desserter med bær!

Du finder opskrifter på muffins, is og syv andre lækre opskrifter med brombær i nedenstående galleri. Kig med og lad dig inspirere til søde brombær-eventyr med disse søde opskrifter.

Læs også: 10 lækre opskrifter med hindbær!
 


opskrifter, mad