Samling af festlige opskrifter på nytårsdrinks
Drinks & Cocktails

Inspiration: Festlige nytårsdrinks

Af Camilla Zarah Lawes, Julie Hey og Max Martinussen 15.10.2022
Foto: Lars Ranek, Bjørn Jakobsen, Columbus Leth, Kirsi-Maria Savola og Inge Skovdal (Skovdal & Skovdal Fotografi ApS)
Lav de lækreste, mest farverige og festlige nytårsdrinks! En mere festlig aften end nytårsaften finder du næppe, så drinksene skal være helt i top! Vi samlet skønne, boblende drinks til anledningen.

De festligste nytårsdrinks

Leder du efter en festlig velkomstdrink?

Få masser af skønne opskrifter på velkomstdrinks her:

Til en rigtig nytårsfest hører rigtige drinks, og det skal selvfølgelig være nogle farverige og fine nogle, der smager ekstra godt i anledning af det nye års komme!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her får du vores nytårsfavoritter! Først nogle nytårsdrinks med champagne, og så en masse inspiration til vores favoritdrinks, der passer perfekt til enhver festlig lejlighed!

TIP: Man går nu heller ikke fejl at en god PIÑA COLADA.

Dark and stormy, selvfølgelig

Alle tiders festdrink er en oplagt mulighed, når drinkskortet skal skrive til nytårsaften. Dark n’ stormy er en simpel drink, der ikke kræver nogen vilde bartender færdigheder — men med den evigt gode smag, ulmende udtryk og det dystre navn, så er det ikke desto mindre en drink perfekt til de særlige lejligheder.

Få opskriften på dark ’n’ stormy.

Lækker og syrlig drink til nytår!

Pisco passion sour – åh, ja!

Hvis du ligesom os godt kan synes, at det kan blive lidt for sødt i løbet af aftenen, så er det perfekt med en syrlig drink til at ryste op i smagsløgene og lægge tempoet lidt om. Her er vores favorit! Pisco er en brandy, og den her drink er et lækkert samsurium af passionsfrugt, limesaft og Pisco. Få opskriften på en vaske ægte bartenderfavorit: Pisco passion sour.

Savner du inspiration til alkoholfri drinks?

Der er ingen grænse for hvor festligt det kan blive, og der er ingen grund til at skrue ned for charmen, selv ikke, hvis du ikke kan drikke alkohol — vi har samlet en masse inspiration til drinks, der kan laves uden alkohol. Se bare i vores guide til alkoholfri drinks:

Fandt du ikke en drink, du kunne lide?

På vores søstersite Spis Bedre finder du 200 forskellige lækre og festlige drinks!