Menuer
Klassisk sommermad med krydderi
Byd på hjemmegravad laks, grydestegt kylling og gammeldags rødgrød. En sommermenu som mormor lavede den, næsten. For vi har sat peberrod til laksen, fyldt kyllingen med krydderurter og puttet kanel i rødgrøden.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft
1.06.2011
VINFORSLAG
Forret:
Forret:
Hovedret: Fortsæt med Pinot Grigio eller Soave. Disse hvidvine passer godt til kyllingen.
Dessert: Kold, mousserende og let sødlig vin, fx Moscato d'Asti fra Piemonte i Norditalien eller en sødlig (dulce) Cava fra Spanien. TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN
2 dage før:
• Grav laksen
Dagen før:
• Tilbered rødgrøden
• Bag mandelkagerne
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Tre timer før:
• Klargør fennikler, gule-rødder og salat til forret
• Rør dressingen
• Steg kyllingen
• Forbered agurkesalat
• Bland salat med spidskål
• Rør citron/peberrods-dressingen sammen
Kort før og under
middagen:
• Anret forretten
• Tilbered sovsen
• Skær kyllingen for
Gravad laks
med peberrod
Se flere 3-retters gæstemenuer:
Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekager
Havtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousse