
Klumper i sovsen, slatten svær og en grynet og kedelig risalamande. Det er bare et udpluk af de mange skrækscenarier, der kan frembringe piblende sved på panden hos os alle, når huset er fuldt af gæster, og juleklokkerne ringer!
Frygten for en mislykket julemiddag bør dog ikke afholde dig fra at invitere dine kære til den store, hyggelige julemiddag den 24. december, for vi har løsningen på alle tænkelige skrækscenarier i køkkenet!
Juleaften er en aften fuld af glæde og forventning, og netop på denne dag skal aftenens middag gerne sidde lige i skabet og fungere som en smuk og smagfuld sløjfe på årets hyggeligste aften. Og det er slet ikke en idealistisk tanke.
Med vores geniale tips og tricks kan du nemlig køre den perfekte julemiddag sikkert i mål uden den mindste slinger i valsen. Her har vi samlet en håndfuld af de bedste tips og tricks til de køkkenfejl, vi selv typisk begår, når julestressen har meldt sin ankomst!
Indbegrebet af en vellykket julemiddag er flæskesteg med knasende sprøde svær. Lad os hjælpe dig med at knække koden. Få vores tip her!
Klumper i saucen er de fleste kokkes mareridt! Ender du med en klumpet sauce, kan den dog godt reddes.
De rigtige kartofler og en portion tålmodighed spiller ind, når der skal gode, brunede kartofler på julebordet.
Basen for en god risalamande er risengrøden! Er din grød brændt på, kan den som regel godt ende som et lækkert punktum på julemiddagen alligevel. Få vores tip her!
En tung og flad risalamande kan få selv den mest dessertglade gæst til at smide håndklædet i ringen. Vi viser dig genvejen til en let og luftig risalamande. Få vores tip her!
De syltede kirsebær, man bruger til at lave hjemmelavet kirsebærsauce, skal jævnes, før saucen serveres. Undgå kirsebærsauce med en lang og klistret konsistens. Få vores tip her!