Mad
Menuer
Klassikere fra det spanske og franske køkken
Server en menu, der summer af sensommer. Kold spansk gazpacho med groftskårne grønsager og god olivenolie, ovnstegte makrelfileter med grønsagsfyld og til sidst små franske choux med en kaffecreme, der smelter på tungen.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft
15.08.2011
VINFORSLAG
Forret
Forret
Hovedret: Fortsæt med en af ovennævnte hvidvine: En italiensk Soave eller en Chardonnay fra Australien
Dessert: Kold Banyuls dessertvin fra Sydfrankrig eller en kold Bual Madeira.
Dagen før:
• Tilbered gazpacho
Tre timer før:
• Færdiggør
gazpacho
• Bag dessertkager
• Rør kagecreme
• Fyld kagerne med
kaffecreme
• Forbered makreller
• Rist brødcroutoner
og klargør tilbehør
til gazpacho
• Skyl rucola
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Kort før og under
middagen:
• Anret gazpacho
• Steg makreller i
ovnen
Andalusisk
Gazpacho
Ovnbagt
makrel
Se flere 3-retters gæstemenuer:
Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekagerHavtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousseCarpaccio, søtunge og fragilitéMiddel-havsmadSommermadmed inspira-tion fra Italien
Klassisk
sommermad