Menuer

Klassikere fra det spanske og franske køkken

Server en menu, der summer af sensommer. Kold spansk gazpacho med groftskårne grønsager og god olivenolie, ovnstegte makrelfileter med grønsagsfyld og til sidst små franske choux med en kaffecreme, der smelter på tungen.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft 15.08.2011
VINFORSLAG
Forret

Hovedret: Fortsæt med en af ovennævnte hvidvine: En italiensk Soave eller en Chardonnay fra Australien

Dessert: Kold Banyuls dessertvin fra Sydfrankrig eller en kold Bual Madeira.

Dagen før:
• Tilbered gazpacho

Tre timer før:
• Færdiggør
gazpacho
• Bag dessertkager
• Rør kagecreme
• Fyld kagerne med
kaffecreme
• Forbered makreller
• Rist brødcroutoner
og klargør tilbehør
til gazpacho
• Skyl rucola

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.