Menuer
Sensommerhygge med friske råvarer
Byd på en herlig menu af hvidvinsdampede blåmuslinger, oksefilet med sauté af friskplukkede svampe og nybagt mandeltærte med fyld af solmodne pærer.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft
29.09.2011
VINFORSLAG
Forret
Forret
Hovedret: En krydret og saftig rødvin vil passe perfekt til. For eksempel en Cabernet/Merlot fra Californien eller
Barbera d'Alba fra Piemonte i Norditalien.
Dessert: En ideel ledsager vil være et glas kold Beaumes-de-Venise fra Sydfrankrig. TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Dagen før:
• Tilbered
persillepesto
• Forbered de fyldte
kartofler
• Mariner oksefilet
• Bag tærte
Tre timer før:
• Klargør muslinger og urter
• Rengør svampe
Kort før og under
middagen:
• Steg oksefilet
• Færdiggør
svampesauté
• Damp muslinger
• Gratiner de fyldte
kartofler
Blåmuslinger
Oksefilet med fyldte kartofler
Se flere 3-retters gæstemenuer:
Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekager
Havtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousse
Carpaccio, søtunge og fragilité