Menuer

Thanksgiving dinner i ægte amerikansk stil

Thanksgiving dinner er en amerikansk kristen tradition, hvor man takker for høsten. Den første thanksgiving dinner fandt sted i 1621, da de første europæere kom til Amerika, og de indfødte, indianerne, hjalp dem med at overleve. I dag fejrer man thanksgiving med familie og venner uanset religion. Thanksgiving fejres altid den fjerde torsdag i november.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft 13.10.2011
VINFORSLAG til Thanksgiving dinner
Hovedret:

Dessert: En Vin Santo fra Toscana vil med sin nøddeagtige smag være et perfekt match til den søde tærte i en Thanksgiving dinner. Server gerne Vin Santo køleskabskold og i krystalglas. TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN TIL THANKSGIVING DINNER

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dagen før thanksgiving dinner:
• Bag kagen
• Tilbered
tranebærglaze
• Klargør bønner
og rosenkål

Fem timer før thanksgiving dinner:
• Tilbered stuffing
• Klargør kalkunen
• Skræl kartoflerne

2½ time før thanksgiving dinner:
• Sæt kalkunen i ovnen
• Lun tranebærglaze

45 minutter før thanksgiving dinner:
• Tilbered sauce
• Lav kartoffelmosen
• Bland rosenkålsalaten
• Damp bønnerne


Kalkun med tranebærglaze


Rosenkål med valnødder

Pumpkinpie med marengslåg

Se flere 3-retters gæstemenuer:


Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekager

Havtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousse