Ossobuco

1¼-1½ kg ossobuco, dvs. kalveskank i ca. 4 cm tykke
skiver
2 spsk. olie
½ l hvedeøl
6 dl oksekødsbouillon
150 g hvedekerner
140 g skalotteløg, pillede
2-3 pastinakker, skrællede
1 dl frisk timian
Salt og sort peber fra kværn

Tilbehør:
Groft brød
Smør
100 g spinatblade

Brun ossobucoen godt på begge sider i olie i en stor gryde. Hæld øllet over, og lad det simre i ca. 5 min. Tilsæt oksebouillonen, og lad det simre i ca. 1½ time. Kom hvedekerner, løg, pastinak og timian i gryden, og krydr godt med salt og peber. Lad retten simre i ca. 30 min., til ossobucoen og hvedekernerne er færdige. Smag til med salt og peber. Server med groft brød med smør og spinatblade.