Ovnbagt glaskål med gedeost og krydderier
Forret eller tilbehør til 4-6 personer
• 2 glaskål
• Lidt olivenolie
• Salt og peber
• 1 lille rulle gedeost
• 4-5 cherrytomater
• Frisk timian eller andre krydderurter
Evt. tilbehør
• 1 lyst brød
• Lidt god olivenolie
• Salt
Skær glaskålen ud i 1-1½ cm tykke skiver. Læg dem på en plade med bagepapir. Dryp dem med olivenolie, og drys med salt og peber. Sæt dem i ovnen i ca. 15 minutter ved 160°, eller indtil de er blevet møre. Skær gedeost og tomater ud i skiver. Tag bagepladen ud af ovnen, og læg en skive gedeost på hver af kålskiverne og herefter en skive tomat. Drys med frisk timian. Sæt pladen tilbage i ovnen i ca. 5 minutter, eller indtil osten er delvist smeltet. Server evt. med lyst brød dryppet med god olivenolie og salt.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Få mere inspiration til at bruge kål her:
Gryderet med
kartofler,
og chorizo
Rødkålssalat
med kokosflager
og tranebær
Stuvet hvidkål
Små kåltærter