Menuer

20 lækre opskrifter på picnic-mad

Picnic er en skøn aktivitet om sommeren, som hele familien kan deltage i. Vi giver dig her 20 opskrifter med forslag til lækker picnic-mad.
af Redaktionen. 20.08.2020 Foto: Hanne Gabel Christensen.
Picnic: 20 lækre opskirfter

Når den danske sommer opfører sig pænt, og solen skinner, så er der næsten ikke noget bedre end at tilbringe en dag med picnickurven ude i naturen. Om det så er på stranden eller i skoven, så er en picnic ude i det blå noget af det hyggeligste og mest sommerlige, man kan foretage sig i den danske natur.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Når man sidder der med en sandwich eller et stykke kage, omgivet af dem man holder af, så er der langt til vinteren, stress og hverdag. I naturen kan man rigtig slappet af, drømme sige væk og lade dagen gå stille og rolig med græs og blomster i håret.

Hvad skal jeg tage med på picnic?

En picnic kan bestå af mange forskellige aktiviteter, og den er klart det oplagte sommerevent sammen med familien eller vennerne. Der er dog ingen tvivl om, hvad det vigtigste ved picnic'en er: Den gode mad. En rigtig picnic-klassiker er hjemmelavede sandwiches, men der er også mange andre lækre retter, som er nemme at transportere i picnickurven.

Vi har samlet en masse retter, der passer perfekt til picnickurven og din tur ud i det danske sommerland. Det er mad, der smager dejligt kold, og som er anrettet i mundrette bidder, hældt på flaske eller delt op i portioner.

20 lækre picnic-retter