Sådan bager du de bedste julesmåkager

Der er intet så hyggeligt som at bage julesmåkager og servere dem for venner og familie i den søde juletid. Men dine julesmåkager skal helst holde sig lækre og sprøde i hele julemåneden, så du ikke risikerer seje eller tørre kager.

Prøv også: Kransekager med nougat og abrikos

Bagermester Nicolai Halken Skytte fra emmerys giver her sine allerbedste tips til, hvordan du bager de bedste julesmåkager.

Fedtstof til bagning

Du kan ikke bruge hvilket som helst fedtstof, når du bager småkager, for eksempel kan margarine give en dårlig smag i dine julesmåkager. Økologisk smør gør dine julesmåkager ekstra lækre og får dem til at smage fantastisk.

Se også: Bagte æbler med marcipan

Sprøde julekager

For at sikre dig sprøde julesmåkager skal du bruge den samme mængde smør, som du bruger rørsukker. Det gør småkagerne både sprøde og gyldne i kanten.

Opbevaring af julesmåkager

Opbevaringen af julesmåkager er rigtig vigtig, hvis dine julesmåkager skal holde sig lækre hele juletiden. Brug en tætlukket dåse, når du opbevarer kagerne.


 

Find opskrifter på de bedste julesmåkager i galleriet herunder:

Læs også: Fold en serviet som et juletræ