Sommerkager: 12 skønne kager med jordbær

Jordbær er skønt i bagværk, hvor det friske og søde bær tilsætter en dejlig frugtig smag. Uanset om de bruges til mousse, bagt ind i kagen eller som topping, giver de den fineste rødlige farve og masser af dejlig sommersmag.

Skal du nyde sommerens glæder i lækre kager, har vi samlet masser af lækre kager med jordbær herunder.

12 sommerlige kager med jordbær

1. Jorbærtærte med lemoncurd 

Denne kage er fyldt med friske, sommerlige smage fra både citron og jordbær. Den smager som sol og varme dage! Find opskriften her.

2. Jordbærtarteletter 

Har du prøvet at lave tarteletter i nye, søde klæder? Disse gode jordbærtarteletter er en nydelse for både øjne og mave og passer lige til en varm sommerdag på terrassen. Få opskriften her.

3. Jordbærkage med det hele

Denne jordbærkage består af en sprød mørdej, fyldig mazarinmasse, chokolade, lækker creme og jordbær - alt hvad hjertet begærer. Få opskriften på den fuldendte jordbærkage her.

4. Islagkage med chokoladebunde og jordbærmousse

Jordbær og chokolade går altid godt hånd i hånd, og denne islagkage er absolut ingen undtagelse. Prøv den skønne kombination med opskriften her.

5. Tærte med jordbærd og ribs

Denne tærtes søde mandelcreme får perfekt modspild af friske og syrlige jordbær og ribs. Prøv opskriften her.

6. Jordbærlagkage med makronbunde

En skøn og nem sommerkage med friske jordbær og søde makronbunde, som fint kan laves på forhånd, hvis du skal have gæster. Find opskriften her.

7. Nem jordbærtærte

Den helt nemme udgave af en klassisk jordbærtærte. Den består af en let mørdej og fyld af flødecreme, chokolade og jordbær. Lav en hurtig sommertærte med opskriften her.

8. Jordbærcheesecake 

Servér en sommerfrisk cheesecake, der får den fineste lyserøde farve af jordbær. Imponér venner og familie med opskriften her.

9. Tærte med jordbær og kirsebær

Søde tærter er perfekte til sommerens frugter og bær. Her kombineres jordbær og kirsebær i en skøn marcipantærte. Prøv opskriften her.

10. Klassisk chokoladekage

Denne kage minder om den klassiske jordbærtærte med i stedet for mørdej og mazarinmasse, består bunden af en skøn mazarinkage. Få opskriften her.

11. Jordbærlagkage med marengsbunde

Søde og luftige marengsbunde i en skøn sommersymfoni med friske jordbær. En helt perfekt kage til sommerens kagebord. Få opskriften her.

12. Jordbærtærte med hyldeblomstgele

Skru helt op for sommerens smage med denne skønne tærte, der både har jordbær og hyldeblomst. Find opskriften her.