Klassiske julesmåkager: 7 lækre opskrifter

Småkager dufter, smager og syner af jul. Derfor har vi samlet vores yndlingsopskrifter på de skønneste af slagsen, som du kan bage og nyde hele julemåneden. 

De bedste krydrede julesmåkager
Kryddersmåkager er en klassisk julesmåkage, som smager sødt og krydret. De er nemme at stikke ud i mønstre, og her har vi forvandlet dem til snefnug og pyntet dem med citronglasur.

Hjemmelavede klejner
Nyd julen som i de gode gamle dage og server lækre hjemmelavede klejner. Denne opskrift på hjemmelavede klejner med citronskal og kardemomme er et sikkert hit i december.

Klassiske vaniljekranse
Variation og fornyelse er godt, men når det kommer til julens traditionsrige småkager, må alt gerne være, som det plejer. Derfor får du her vores bedste opskrift på klassiske vaniljekranse.

De bedste finskbrød
Endnu en jule-klassiker er finskbrød. Her får du opskriften på julens bedste finskbrød.

Lækre nougatsmåkager
Nougatsmåkager er gode til både jul og nytår, og så smager de skønt af kransekage, nougat og mandler. Få opskriften her på de søde småkager!

Klassiske brunkager
Brunkager er en af de småkager, der smager allermest af jul. Vi giver dig opskriften på de klassiske brunkager med den helt rigtige julesmag.

Lækre norske klejner
Norske klejner er større end almindelige klejner, men smager mindst ligeså fantastisk! Få opskriften på de lækre norske klejner her.