
Julemiddag med raffinement

Forret:
Hovedret: Til andestegen er det oplagt med
en potent Amarone fra Norditalien, en Zinfandel fra Californien eller en Malbec fra Argentina. Alle tre har kraft nok til at balancere de mange forskellige ingredienser i retten.
Dessert: En Tawny eller Vintage portvin passer perfekt til den fyldige nødde/marcipantærte. TIPS TIL EN ARBEJDSPLAN
Dagen før:
• Kog suppe
• Sylt tyttebær
• Bag nøddekage
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Fire timer før:
• Klargør and til ovn
• Kog og pil kartofler
• Tilbered saucen
1 time før:
• Kog speltkerner
• Bland speltsalaten
• Anret forret
• Brun kartofler
Under middagen:
• Varm saucen
igennem
• Skær anden for
Suppe på julesalat
Andesteg med svampesauce
Nøddetærte med marcipan
Se flere 3-retters gæstemenuer:
Asperges, kalvemørbrad og citron-birkekager
Havtaske-kæbe, lam-mekølle og limemousse
Carpaccio, søtunge og fragilité
Sommermad
med inspira-tion fra Italien
Klassisk
sommermad
Gazpacho, makrel og
franske choux
Sensommer mad med friske råvarer
Thanksgiving-dinner