Pandekager i 14 lækre udgaver

Pandekager kan være store og små, tykke og tynde og med uendelige former for fyld og topping. Med en god grundopskrift kan du altid versionere med fyld og topping, som du er vild med.

Pandekager kan serveres døgnet rundt og til enhver anledning, og vi har samlet vores 14 bedste serveringsforslag, der viser pandekagens mange muligheder! Få masser af lækre opskrifter og inspiration herunder.

1. Klassiske pandekager 

Her får du en god grundopskrift på pandekager, så du selv kan sætte dit præg på smagen. Her er de serveret med lækker chokoladesauce. Få opskriften her.

2. Pandekager med nødder og stegt æble 

Pift pandekagerne op med lækkert fyld af nødder, æble og citrontimian, og så har du en perfekt dessert. Prøv opskriften her.

3. Amerikanske pandekager med banan og kokos

Disse lækre og luftige pandekager med banan og kokosflager er både et hit på brunchbordet og som en snack i løbet af dagen. Få opskriften her.

4. Pandekager med karamelliserede pærer

Servér pandekager som en rigtig voksendessert med karamelliserede pærer og ingefær - frisk og lækkert! Find opskriften her.

5. Amerikanske pandekager med blåbær

En nem opskrift på klassiske amerikanske pandekager. Amerikanske pandekager serveres traditionelt med blåbær og ahornsirup, så det skal disse selvfølgelig også. Se opskriften her.

6. Pandekager med citroncreme

Giv de klassiske pandekager et friskt pift med denne syrlige citroncreme. Opskriften får du lige her.

7. Brunkage-pandekager

Er du vild med julens smage, kan de sagtens bruges i de dejlige pandekager. Prøv opskriften på pandekager med brunkagesmag her.

8. Crepes suzettes

Crepes suzettes er en klassisk dessert, som her serveres med en lun orangesauce. Få opskriften her.

9. Bananpandekager 

Bananpandekager er et hit til morgenmaden, eftermiddagssnacken eller som en sundere dessert. Banan giver en dejlig sød og svampet pandekage. Få den bedste opskrift lige her.

10. Pandekager med brombærsirup

Servér en stak klassiske pandekager med hjemmelavet brombærsirup, og vær sikker på, at din dessert falder i god jord hos dine gæster. Find opskriften her.

11. Amerikanske pandekager med lemoncurd

Tykke, luftige amerikanske pandekager med blåbær og masser af lemoncurd! Servér dem som en del af brunchbordet, eller nyd dem som et sødt punktum efter middagen. Prøv dem med opskriften her.

12. Spinat-banan-pandekager

Spinat i pandekager er en god måde at spise lidt ekstra grønt, og det giver den flotteste farve. Smagen er lækker af banan, og serverer du med lidt frugt og yoghurt er de skønne til morgenmaden. Prøv dem her.

13. Pandekager med marinerede kirsebær

En skn kombination af sødt og syrligt gør disse pandekager til en simpel men smagfuld dessert. Få opskriften her. 

14. Små æblepandekager 

Disse små, tykke pandekager er dejligt saftige, fordi de indeholder revet æble. En perfekt morgenmad eller snack. Prøv opskriften her.