14 lækre pandekager
Kager

Pandekager i 14 lækre udgaver

af Redaktionen 22.03.2021
Foto: Columbus Leth.
Pandekager er altid et sikkert hit, og det kan serveres til alt fra børnefødselsdagen til den fine middag eller til morgenmaden alt efter, hvad du bruger som topping. Vi har samlet 14 lækre måder at servere pandekager på her.

Pandekager kan være store og små, tykke og tynde og med uendelige former for fyld og topping. Med en god grundopskrift kan du altid versionere med fyld og topping, som du er vild med.

Pandekager kan serveres døgnet rundt og til enhver anledning, og vi har samlet vores 14 bedste serveringsforslag, der viser pandekagens mange muligheder! Få masser af lækre opskrifter og inspiration herunder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Klassisk opskrift på pandekager

1. Klassiske pandekager

Her får du en god grundopskrift på pandekager, så du selv kan sætte dit præg på smagen. Her er de serveret med lækker chokoladesauce. Få opskriften her.

Opskrift på pandekager med nødder og æble

2. Pandekager med nødder og stegt æble

Pift pandekagerne op med lækkert fyld af nødder, æble og citrontimian, og så har du en perfekt dessert. Prøv opskriften her.

Opskrift på amerikanske pandekager med banan og kokos

3. Amerikanske pandekager med banan og kokos

Disse lækre og luftige pandekager med banan og kokosflager er både et hit på brunchbordet og som en snack i løbet af dagen. Få opskriften her.

Opskrift på pandekager med pærer

4. Pandekager med karamelliserede pærer

Servér pandekager som en rigtig voksendessert med karamelliserede pærer og ingefær - frisk og lækkert! Find opskriften her.

Opskrift på amerikanske pandekager med bær

5. Amerikanske pandekager med blåbær

En nem opskrift på klassiske amerikanske pandekager. Amerikanske pandekager serveres traditionelt med blåbær og ahornsirup, så det skal disse selvfølgelig også. Se opskriften her.

Opskrift på pandekager med citroncreme

6. Pandekager med citroncreme

Giv de klassiske pandekager et friskt pift med denne syrlige citroncreme. Opskriften får du lige her.

Opskrift på brunkage-pandekager

7. Brunkage-pandekager

Er du vild med julens smage, kan de sagtens bruges i de dejlige pandekager. Prøv opskriften på pandekager med brunkagesmag her.

Opskrift på crepes suzettes

8. Crepes suzettes

Crepes suzettes er en klassisk dessert, som her serveres med en lun orangesauce. Få opskriften her.

Opskrift på bananpandekager

9. Bananpandekager

Bananpandekager er et hit til morgenmaden, eftermiddagssnacken eller som en sundere dessert. Banan giver en dejlig sød og svampet pandekage. Få den bedste opskrift lige her.

Opskrift på pandekager med brombærsirup

10. Pandekager med brombærsirup

Servér en stak klassiske pandekager med hjemmelavet brombærsirup, og vær sikker på, at din dessert falder i god jord hos dine gæster. Find opskriften her.

Små, amerikanske pandekager med lemoncurd

11. Amerikanske pandekager med lemoncurd

Tykke, luftige amerikanske pandekager med blåbær og masser af lemoncurd! Servér dem som en del af brunchbordet, eller nyd dem som et sødt punktum efter middagen. Prøv dem med opskriften her.

Opskrift på spinatpandekager

12. Spinat-banan-pandekager

Spinat i pandekager er en god måde at spise lidt ekstra grønt, og det giver den flotteste farve. Smagen er lækker af banan, og serverer du med lidt frugt og yoghurt er de skønne til morgenmaden. Prøv dem her.

Ospkrift på pandekager med kirsebær

13. Pandekager med marinerede kirsebær

En skn kombination af sødt og syrligt gør disse pandekager til en simpel men smagfuld dessert. Få opskriften her.

Opskrift på æblepandekager

14. Små æblepandekager

Disse små, tykke pandekager er dejligt saftige, fordi de indeholder revet æble. En perfekt morgenmad eller snack. Prøv opskriften her.