13 tærte-opskrifter

Alle elsker tærte

Tærte med bær, tærte med æbler, chokolade, marcipan eller marengs. Tærte med butterdej, rugdej eller almindelig tærtedej - tærte er et desserthit, der rummer så mange muligheder, at man ikke kan andet end at elske den herlige opfindelse og nyde godt af de mange forskellige opskrifter!

Vild med små tærter: Prøv tærte med blåbær!

En anden vidunderlig ting ved en sød tærter er, at den kan nydes både varm og kold, så den kan tilpasses alle årstider og nydes som en forfriskende dessert på en varm sommerdag eller som en lun dessert til aftenkaffen. Du kan skabe mange fine tærtekreationer, der får tænderne til at løbe i vand! Prøv for eksempel at gøre dig umage med at lægge et pænt låg af dej på dine tærter, servér den med et drys flormelis eller gå efter et mere rustikt og skødesløst look. Når alt kommer til alt, er smagen det allervigtigste!

Prøv også opskriften: Franske tærter med citron!

Vi har fundet 13 lækre tærteopskrifter, som på hver sin måde har noget specielt og giver en lækker smagsoplevelse. Er du også glad for tærter, så tag et kig med i galleriet herunder og lad dig inspirere til en masse lækre tærter, der kan serveres i al slags vejr! Prøv eksempelvis den eviggode jordbærtærte eller kast dig over en syndigsød tærte med mandel og pære. 

Foretrækker du grøntsager i dine tærter? Prøv en lækker spinattærte med chorizo.

Få masser af ny tærte-inspiration i galleriet nedenfor: