Nem aftensmad - 10 lækre madopskrifter

Når der skal være nem aftensmad

Nogle gange skal det bare være bekvemt og nemt at lave aftensmad. Vi kommer sent hjem fra arbejde, er trætte og vil bare have aftensmad, der er færdig så hurtigt som muligt.

Nu kunne man jo blive fristet til bare at hente noget fastfood til aftensmad, men hvor meget tid sparer du egentlig ved det? Du behøver ikke stå i køkkenet i flere timer for at lave nem aftensmad, og med disse 10 lækre opskrifter på nem aftensmad, bliver det til en leg!

Læs også: Flere opskrifter på grundig og nem aftensmad

Nem aftensmad behøver ikke at være usundt

At aftensmaden er hurtig at lave eller nem at tilberede, er ikke ensbetydende med, at det er usund aftensmad. En køberet er i sig selv "nem" aftensmad, men den slags kost undgår du med vores opskrifter. Med den nemme aftensmad du selv laver, vil have et mere optimalt næringsindhold, og ikke indeholde masser af E-numre.

Nem aftensmad - ikke nødvendigvis hurtig at lave

Nem aftensmad betyder ikke nødvendigvis, at det er aftensmad, der er hurtig at lave. Det kan også være mad, der står og passer sig selv i ovnen eller på komfuret, mens du kan få andre ting fra hånden. Det kan således godt tage noget tid før at der er mad på bordet, men det går ikke udover din fritid.

Har du ikke tid til at stå at lave en omhyggelig ret til aftensmad, så se vores galleri. Her får du 10 opskrifter på nem aftensmad.