Havekalender 2021: Isabellas' gøremål i haven — uge for uge

En havekalender er måske havens vigtigste haveredskab. Kender du måske ikke følelsen af at være i tvivl om, hvor du skal starte, når du skal i haven?

Der er mange gøremål at holde styr på — nogle ting, er vigtigere end andre. Med en havekalender ved hånden får du en god fornemmelse af, hvad der skal gøres nu, hvad der kan vente og tilmed, hvad du slet ikke behøver bekymre dig om. 

Hvis du gerne vil bekymre dig lidt mindre om havens mange gøremål, kan du tage et kig i vores samling af haveråd du trygt kan ignorere her: 10 haveråd du kan ignorere.

Isabellas havekalender 2021 – uge for uge

Vi har samlet alle vores bedste tips til haven og arrangeret dem uge for uge og måned for måned, så du som haveejer kan få et let overblik over, hvad der skal gøres i haven nu og her. 

Klik her i boksen, og fold listen med uger ud, og vælg så den uge, du skal i gang med. 

Havekalenderen måned for måned

Hvis du i stedet ønsker dig inspiration til gøremål i haven på månedsbasis, så har vi også samlet vores tips og råd til haven i artikler som favner en måned ad gangen her:

Få styr på haven med en havekalender

Havekalenderen er en god måde, at få øje på hvilke ting der har brug for din opmærksomhed nu, og hvad der kan vente til senere. Den rummer alle de ugentlige pligter, men også en hel masse gode idéer til nye projekter, og nye måder at gå til havens mange rum. Du finder desuden løsningen på rigtig mange af de haveproblemer, du støder på i haven.

Du kan også se en oversigt over de 15 mest almindelige haveproblemer.

Savner du mere inspiration til gøremål i haven, så er Peter Norris økologiske havekalender også rigtig god. Den finder du her.